Award from MDT

Salam Selasa!!

Pepagi lepas baca doa mula kerja, kita layan award dulu ok. Jgn buat kerja dulu..tp layan award dulu hahahah!!

Kenal MDT tak?  Mesti ramai yg kenal..Aku dapat award ni dari MDT

Terima kasih MDT!!!!!!


Awwwwww! Blog ai cantik??? Tengs MDT!! Ai pulak cantik tak?? Hahaha!!

Hmmm nk kena jawab soklan pulak yer..

6 favorite artis/group/singer

jawapan adalah yg pernah jadi favorite ok, sbb sekarang ni dh tak mampu nk melayan artis-artis dah. Lagu/melodi/drama anak-anak lebih selalu berdendangan dan berkumandang..

1. Ziana Zain
2. Radja
3. Ungu
4. Tok Ti
5. Jo-Zan
6. Maher Zain

Tag 10 orang blogger utk menerima award ini.

Aku bagi kt semua 10 Top Commentator aku lah yer.. 

Aku appreciate semua singgahan dan jejakan korang kt blog Alkesah kehidupan ku ini..Datang hari-hari tau!! You ALL RAWK!!

  1. Irfan n Fiqah's Mama ..Iela Fazielah 
  2. Ini Belog Kancilbiru 
  3. Atia Adina
  4. mamasue 
  5. maslinamansor 
  6. Zaidah 
  7. Sharinginfoz 
  8. e.l.i.s.s.m.i.e 
  9. eMMe 
  10. .::NiK's WiFeY n MoMmY::.

9 words from u:

makdara TERdiva said...

haha! preggy mom memang cantik! :D

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kite pon dpt ni..tapi tak gantung lagi..uhuhu

tak sempat...nnti free baru nak hapdet..

lydzar, td baca yg pasal nursery tu..mak aih..mahei nye..

lydzar said...

@makdara TERdiva hehehe toche lagi

lydzar said...

@rose --{@ ibuRafiq @}-- gantung jgn tak gantung..haah la rose, kos tinggi gak kt area ni..

maslinamansor said...

taniah!!! and tq.

eMMe said...

Lydzar~makaseh, hope dpt berkat dari ibu mengandung, hehehe....

Iela Fazielah said...

tahniah ye.... ni akak kena gmtung kat blog akak jugak ek.. tq...

Sharinginfoz said...

tahniah dapat award dan thanks sebab tag saya juga

Kancilbiru said...

tahniah...dan tq sbb bagi award kat ai jugak...terharu den!

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®