Monday Blues

Pagi ni takdek apa-apa cerita nk update. Sungguh monday blues. Berlanjutan dari keboringan waktu long wiken hari tu. Maklumla duduk terperuk kt rumah aje.

Request supaya dibawak pegi berjalan tp kena marah..Uwaaaaaaaaaaaaaa!!

Oklah, nnt kalau ada cerita best dan mood telah pulang ke gagang, akan ku update cerita lain..

7 words from u:

eMMe said...

awat kene marah lydzar? tu pun salah ke? me ade miss mane2 citer ke lydzar?

wahida said...

samalah saya...mood nak update x de...tapi mood blog walking ade plaks...ahaks...

eT said...

hehe...sabar3...

lydzar said...

@eMMe heheh takdek la miss apapun me, biasalah ada masa orang tu nk duduk umah je. kita ni pulak nk berjalan..pertembungan pendapat la kot :P

lydzar said...

@wahida hehe blogwalking senang daripada update entry kan

lydzar said...

@eT yer, sabar separuh drpd iman

Iela Fazielah said...

ala cian... kena marah ye... babab je din tu

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®