Medela Swing to LET GO!!

Ini adalah iklan dibawakan khas kepada anda oleh MommaLydzar :) Ia adalah sticky post, utk cerita-cerita baru yg panazz, suam-suam kuku dan juga yg sedingin salju sila skroll ke bawah yer..Ada byk update lain dari MommaLydzar yg byk sangat masa lapang nih..Hehe!

Kawan aku nk jual her breastpump. Seperti dibawah:



MEDELA SWING

SoftFit™ breastshield
Bottle stand
5oz breastmilk bottles, lids & travel cap (1bottle)
Wide base slow-flow nipple
1 valve
3 membranes
Tubing
 AC adapter
Motor pump still have warranty for 4 months

Buying price: RM664 
Selling price: RM500 (NEGOTIABLE)
FREE Postage fees 
Just use for 2 months and everything is still in good condition
Reason to let go : Looking for double pumping machine.


Kalau ada yg berminat, sila kontek tuan empunya di sini :

nurul.faeizah.ardani@accenture.com
kawan-kawan yg tak berminat nak beli tapi mempunyai kawan-kawan yg berminat nak beli mintak tolong sebar-sebarkan yer.. TQ!

p/s: aku tak boleh nk bagi testimonial pasal Swing ni sebab aku pengguna Spectra3..tapi dari pembacaan aku, bagus juga pam ni :) 
Beli Beli!..jangan tak beli!!





5 words from u:

akuzle said...

err, mender neh ader mcm2 jenama eks? barulaa tau..maklumlaaaa, dh lama benau tinggalkan 'lapangan' neh (preg n bersalin...huhuhuhuuh)

lydzar said...

haah, macam2 sangat brand sekarang ni. boleh beli ikut preference :)

Iela Fazielah said...

nape dia nal let go ye?? aritu dgr dia ckp best pakai swing tu....

yusnina yusop said...

macam besh je liza!!!nurul ek jual??!! aku tgh carik pam pon walaupon anak aku dah nk setahun!!hahahahhaha tapi 500 tu...adeh!

veorus said...

salam..nak tye bp madela swing tu ade lg x....? boleh contact sye 0129192877. TQ

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®