Vote for me..please

Bukan vote utk election yer..cuma vote mana satu yg paling best bagi korang. kalau rasa nk letak star pon boleh.. Antara mereka berdua, mana pilihan kamu?

Si dia..?

Atau si dia?


Lambat giler aku nk pilih..Dahtu entah ada tayang lagi ke tak eh? Sekali dh mengidam2 nk tengok, dh abes tayangan..Hahaha!



6 words from u:

Kancilbiru said...

toy story ramai cakap best! bayangkan ceta kartun yang best? memang best la tu. karate kid tu biasa2 jer...

Iela Fazielah said...

toy story!!!! akak dr aritu nak tgk toy story ngan syafiqah.. entah bile nak dpt.. jgn dah abis tayang sudah....hehehe

bubblymummy said...

aku xtgk karate kid lg..tp dah tgk toystory3
so aku vote utk toystory!! mika pon enjoy tgk.. eh silap, sgt enjoyy oke !! tu first wayang mika, n tak sangka lak mika suka..memula tu die xbiasa lg,dgn gelap n bunyi kuat..
tp pas dah stat citer tu...alhamdulillah... :) siap menari n ikut apa yg katun tu ckp .. hehehe
if kau nak bwk skali 2HM tu,toystory kot sesuai
sbb hadif kecik lagi kan..kang bg tgk karatekid
takut die boring.hanah paham la kot karatekid tu..

*aku yg tua remaja ni pon nak nangis tgk toystory3 tu
hahahaha...ada part terharu skett..

lydzar said...

@Kancilbiru dapat bayangkan..sebab mmg suka gak tgk kartun.esp SHREK :) tp dh terlepas plak tayangan SHREK 3 aritu

lydzar said...

@Iela Fazielah tu lah kan, jgn dh abes tayangan..mesti frust

lydzar said...

@bubblymummy mika join terharu tak? :P

semua vote for toy story nmpaknya

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®