Akhirnya aku merasa Mc Donald's GCB


 
[Pic pinjam kt Malaysia Food Promotions]

Super Yummmmeeehh-licious bila lunch orang belanja kan kan kan?

Pastu dapat pulak menu baru idaman seantero Malaya. 
Uishh berganda-ganda kenyang nya. TQ Puan Puteri for the yummilicious meal. Alhamdulillah, lenkali kita pi drive-thru McD lagi yerr :D

Sedap gak GCB ni. Cuma dalam iklan, kan main lagi nampak BESAR. Macam tak muat je mulut kecik nak gigit. Padahal takdek la besar mana. Lebih kurang saiz burger lain jugak. Cuma dia macam oblong sebab panjang sket. Ok size doesn't matter. Bila dah combine makan dgn fries ngn air, kenyang jugak sampai ke petang.

Daging ayam grilled memang menusuk kalbu. Kalau tak makan dgn roti, boleh je letak dalam pinggan hias fries kt tepi. Amek sudu amek garpu. Boleh la nk feeling ala-ala makan Grilled Chicken Shah Alam kt Big Plate, Subang Permai..Haha! Sedap nya..

Apa la nak masak petang ni eh, U-Buntu rasanya. Stok dalam peti ais dah abes dah. Yang tinggal telur ngn ikan masin je. 

Eh korang, gaji orang keje gomen dh masuk ke?? 

Meh habaq mai sket!

12 words from u:

Nordiana Nordin said...

waa..sedapnya diana lum sempat merasa lagi..gaji orang gomen masuk dah semalam..nape?

e.l.i.s.s.m.i.e said...

eh, semalam lagikk..kot2 dah habis..cik din tak ckp ker..hikss..
my nuha suka iklan mc d ni, mesti dia yang first dulu ckp, hello! G! :P

Kancilbiru said...

uiii gaji gomen dah masuk semalam lagi tauu..hahaa...kantoi ada org bocor rahsia..

lydzar said...

thanks yer kawan-kawan bagitau..

cik din tu senyap2 jer, tak bagi tau pon gaji dh masuk..

apelagi, nak ajak dia pi beli lauk ler..peti ais dh kosong nih

mamasue said...

huhuhu...awat la hangpa asyik dok tayang mknan lunch hangpa kt aku....td choc moist cake, ni burger....terlan ayaq liuq aku....aku posa weeehhhh...last minit nk ganti ni....sib baik perut tak hangin2 hari ni, sian baby kt dlm, mesti lapar...

lydzar said...

@mamasuealamak ciannya mamasue..

sowwwiiee! hihi balik kang ajak papa baby beli kek ngn GBC tau..utk berbuka

not a serious blogger said...

oh, akak pon makan burger ni tadi. sungguh sedap, kalau tabur serbuk black pepper mcd tu pon sodap

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

hihi..lin and abg nik pun bila tgk iklan tu, nak try rasa..slalu nya kalau gi mcd lin suka beef...chicken ni biasa je la..tp dengan pengiklanan eksyen yang liza bagi ni, mmg nak kena try!hahaha

lydzar said...

@not a serious bloggerhaah kak, idea bernas tu. tp tadi tak sempat nk pikir ape dah..ngap ngap sampai abes..tak sedar pon heheh

lydzar said...

@.::NiK's WiFeY n MoMmY::. try la lin. sodap gituu..

pas ni nk try pocket kt KFC tu plak..mintak2 esok dh gaji

akuzle said...

dik, gaji dh msk Kamis lg yek... cemana leh terlepas neh? ahahhahaah... sis pon rasa nk try burger G'ila' tuh... tp tgk seketul rm8 (a-la-carte) so bior2 laaa ler dlu... tetiba jadik dekuts....ahaahahha

Iela Fazielah said...

wah best nyer.. akak gak xsempat mkn lg burger ni...sume org ckp cedap.. ni yg xleh thn nih

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®