Sape tengah carik kerja? ANGKAT TANGAN!

Haa tu, aku nampak dua tiga tangan tengah angkat tu..

Selain dari pegi kt website Jobstreet, atau memana web agensi pekerjaan, korang boleh gak pergi kt blog ni utk tengok-tengok iklan kerja kosong.

Macam-macam kerja ada. Kerja gomen ada, kerja swasta ada, kerja GLC ada. Pilih ja, nk jadi BOS boleh, nak jadi kuli pon boleh...

Mai pilih mai pilih..

Lagi best kalau korang subscribe mailer dia. So everytime ada jawatan baru, dia akan hantar berita terkini hiburan sensari direct to your inbox. Senang gitu..

Selamat mencari kerja! Selamat bekerja!

Aku? Aku tengah tunggu waktu lunch je ni..Nak makan nak makan nak makan...

6 words from u:

mamasue said...

klu ada option, terign gak nk tukar kerja....tp terasa mesti bos tak bgnye...sampai lubang cacing nt dia cari...hehehehe

faiq said...

hehehe..bgs2

Iela Fazielah said...

wah.. bagus ini info.. boleh suruh adik view utk cr keje... tq lydzar..

lydzar said...

@mamasuewah ni kira orang penting ni..tp dh kerja uitm tu, dah ok kot kan...

lydzar said...

@faiqHehehe..sila sila jengah ke sana kalau tgh carik keje

lydzar said...

@Iela Fazielah boleh jerr

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®