Turun Pangkat!! Arrgghh!!

Salam Isnin!!

Sebelum cerita pasal turun pangkat tu, aku nk tepek gambaq aku tiup lilin sama anak-anak. Papa adalah tukang beli kek dan tukang amek gambar..

Actually, balik dating Jumaat tu, terus nk singgah beli kek. Sekali terlajak terus sampai rumah. Then malam tu plan nk keluar semula, tp papa pulak dh ngantuk bagai nak rak. Since balik dari US ni, dia memang asek tidur awal je. Ngantuk sungguh katanya. Body tengah adjust balik ngn malaysia's clock kot..huhu..

Hannah dh merengek-rengek nk makan kek happy beday to u mama..panjang betul nama kek dia tu :P
La ni, jgn la buat janji palsu ngn Hannah. Dia dh pandai tuntut janji. Jadi aku pon mcm-mcm dalih la kasi kt dia supaya dapat bersabar. Takmo la kejutkan papa, kesian dia..

So pagi Sabtu, alang-alang keluar p basuh kereta, Abg pon singgah la kedai kek dan pulang membawa kek Hepi Bday to u mama utk Hannah..Potong je beria. Bila suruh makan abes bersepah-sepah lantai..HukHuk mama gak jadi mangsa. Hari-hari kena lap lantai pakai tangan sambil bertinggung dan bersimpuh mcm dalam cerita korea ke cerita jepun tu..

*dorang ni suka part ni jer*

*nom nom nom*

Sabtu lepas, kami attend wedding Maz- my ex schoolmate. Yahniah Maz..Semoga bahagia berpanjangan..Jumpa jugak la few friends..tapi tak mcm tak nmpk ramai kengkawan SEMESTA kali ni..Bz agaknya

*Selamat Pengantin Baru Maz dan Hubby!*



Angels of my SEMESTA friends :) Comel kan baby girl..I like baby girls :) 

Ok ni yg part turun pangkat ni..


Tensen gak aku bila aku found out. Spoil betul mood happy aku lepas dating ngn Abg. Apsal ntah, tetiba je status Glitteratti aku turun kepada ordinary. Padahal sket pon aku tak pernah berpaling dari En Nuff tu. Setia ok setia je! Walaupon aku belum dapat apa-apa hasil kutipan dari mereka.

Aku malas jugak nak layan. Sampai la semalam, aku bg tiket kt Nuffnang. Tanya apsal aku punya pangkat telah diturunkan..

Dan pagi ni aku dh dapat reply dari dorang.
Hi Norliza,

Glitterati membership is an automated process. It\'s given automatically to a blogger\'s account if all his/her blog(s) registered with us serve Nuffnang ads publicly at all times and none from our competitors. In addition to that, the registered blog(s) should also be active and has at least 1 visitor in each day or else our crawler will mark it as a spam blog and this will affect your membership status. Should your blog be free from any conflicting activities, you\'ll receive your Glitterati membership in 4 days time.

On 8-Jul-2010 13:52:47 your blog was detected with codes from Innity. As you\'ve removed it, just be patient and you\'ll be Glitterati again in due time.

Cheers,
Robb Chew
Blogger Relations Executive

Nuffnang Sdn Bhd
Tensen kan, walaupon tak buat salah, tetiba kena hukum..Aku pon tak paham apa maksud dia dgn 'your blog was detected with codes from Innity'. 
Malas aku nk berbalas email .Takpa lah, tunggu jer la kot2 pangkat aku naik semula

8 words from u:

velasrizal said...

penah gak kena turun pgkat.. esoknye pulih seperti sedia kala..

Kenali Sifat Aneh Wanita

Sharinginfoz said...

pernah gak kena dulu sebab innity sekarang ni setia ngan nuffnang aja

lydzar said...

@velasrizal wah pantas eh bertukar semula. td dia bgtau 4 hari, so tunggu jer la

lydzar said...

@Sharinginfoz innity ni yg mana eh? innit tu ke? apsal pulak boleh kena turun pangkat disebabkan benda tu eh..padahal dia mmg part of nuffnang punya aksesori kan..

hikhik, byk pulak tanya kt hang :P

Kancilbiru said...

ada penah letak innity ke 2 3 hari sudah? innity tak sama dgn innit... btw, hati2 dengan shoutbox kang ada pulak org dok promote youthsays tu kena ban lagi sekali...

lydzar said...

@Kancilbiru ermm tak dek plak letak pape code innity..tp mmg pernah terklik youthsays tu..tu pon salah satu faktor turun pangkat ke?

Sumijelly said...

Eh..... dia turun mcm tu ker?? ada ker letak apa2 link kat citu?? atau promote apap2 link Innity..

innit tu x per..tu memang Nuffnang punya...

INNITY @ Youthsays @ Mangga Ads pun x boleh....

Sumijelly.com

lydzar said...

@Sumijelly haah tetiba je turun pangkat begitu saje..as fas as i'm concern, tak penah pon letak ads lain kt blog..tetiba je..seb baik pagi ni dh ok dah..dapat blk dah Glitteratti tu :)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®