The Celebration ~ I am REALLY HAPPY!

Ok, akhirnya impian jadi kenyataan. Apa yg aku plan semua berjalan lancar..Happy tau! Rasa macam malas nk karang panjang, let the picture tell the stories jer lah..

*mak budak yg teringin sgt p tengok wayang*

psstt : pecahkan rekod 3tahun tak masuk panggung. maka hari ni boleh catat kt malaysian Lydzar's book of record..hahaha! poyo je!

 *yeay!*

pssttt: tetiba tengok cerita ni, walhal hari tu suruh korang vote citer Toy Story or The Karate Kid. Biasalah, tengok ngn orang laki kan..

 *juga mengidam nk dating dgn cinta hati dia*

pssst : takpa kot mengidam nk dating ngn cik abang aku nih. Sbb since dah beranak pinak ni, mana la ada masa sgt nk manja-manja HOVER sikit. Bz sungguh layan anak-anak. Kalau keluar pi jenjalan, dapat sorang satu 'henbeg'. Jadi hari ini adalah hari memegang tangan suami+isteri. Walaupon batal air semayang, tp HALAL..hehehe!

OK Lunch time!! Makan sampai kenyang ahh..Seb baik pakai baju longgar, tak nampak sgt kenaikan diperut setelah kekenyangan :P

 [chicken soup : rm11 for 2 entree]

[SW SLing and Chilada : rm9.95 each]

[Brownie yummeh : rm12.95]

 [Lamb shoulder : rm26.95]

 [Burger Bites : rm22.95]

10% Service Charge + 5% Govt Tax sila lah bayar..Mahal aahhh!

Then layan jiwa muda pulak. Walaupon suara aku tak layak masuk memana audition reality show di Malaysia ni, tp masih layak masuk karaoke box..

 
 Nyanyi sampai lebam

Layan jiwa muda sekali lagi. Dulu masa couple ngn Abg, aku macam tak suka je dia p main snuker. Aku rasa aktiviti tu mcm jahat je. Haha! Padahal setakat tolak bola kecik pakai kayu je..Tp tau la kan, pusat snuker, byk asap rokok. Nmpk mcm jahat je kan..Sebab tu aku tak suka ..
Memandangkan kt UBowl ni takdak asap, so boleh la nk layan..Fes time ni layan kayu ni. Seperti biasa, yg expert la yg menang.

 

Seperti yg direquest oleh birthday girl, dia pon dapat la benda alah ni..AS U WISH :)

*welcome my new baby*

*yang lama tetap disayang*

Ingat nk beli kek, nk tiup ngn anak-anak, sekali terlupa...So cerita dan gambar tiup kek sambung nanti hehehe


17 words from u:

suhaisweet said...

Visiting here friend, cool blog n n3..nice..Very special brought for u.. Check it out!

..::daria::.. said...

syoknya dating mcm zmn muda2 dulu eh?muka korang berdua kan seriously awet muda..kalo org x kenal x sangka korang dh ada anak 2..:)

ummi mien said...

hepi belated! patut la semlm cuti. hehe...

hah said...

alahai liza..sweetnyer..moga sentiasa ceria dan bahagia.

Iela Fazielah said...

amboi.. bkn main.. dating giler2.. mcm2 tempat dia pegi.. mcm2 benda dia main.. jeles I... neway... Happy Bday Lydzar!!!

bubblymummy said...

HAA..penat je aku promote tgk toystory..tp takpe la, tgk citer lain pon..aku ingat kau nak bawak anak2 skali tgk wayang..rupenye pengantin lama kuar dating..hikhikhik..
again..happy belated birthday liza..
moga apa yg dihajati..dimakbulkan Tuhan...amin...

lydzar said...

@suhaisweet thanks :)

lydzar said...

@..::daria::.. noma, aku mmg dh tahap mengidam tau nk dating ngn encik suami aku tu..alhamdulillah berkesempatan dan termakbul..

ehehe blushing ai, you puji ai gitu..kwang3

lydzar said...

@ummi mien ehehe tu la pasal nya aku cuti..sekali setahun kan..

lydzar said...

@hah thanks Hah, semoga sentiasa begitu la hendaknya :)

lydzar said...

@Iela Fazielah hehe kak ilah, jgn la jeles ngn saya..tu pon peluang sekali setahun agaknya. so kena manfaatkan masa yg ada :)

lydzar said...

@bubblymummy hihi sorry la nuris. tp memang aku tak berniat nk bawak mereka berdua tu ..kasik chance la kt mama ngn papa manja terlebih sikit ..satu harii jeee...

BabyFea said...

awak.. kiter pun mcm nak pecah rekod da nih... dah 2 setgh thn tak masuk pggg wayang tau! papa dia asik je ajak.. tapi tak reti2 nk booking tiket.. sabor jer la.. kali ni mmg 'naik hantu' kalo dia ajak tgk wyg.. tak mau ajak2 da.. nak pergi tengok terus je beli ticket.. janji pelsuuu!!!

- yusma-

ummi-dee said...

yeaa!!!! dapat g dating....sonok kan...hhehehhe lain kali ulang lagi eh...setiap bulan lagi bagus..kalau x setiap bulan..dapat lunch together2 pon xpo....haku suka bangat aktiviti ini...

lydzar said...

@BabyFea hehe awk booking jer la..kan senang.. biasala orang laki ni, mmg mcm tu
kita yg nk kena beria sket kan

lydzar said...

@ummi-dee rosmah, seronok sgt! tp nk tiap bulan payah kot..weekend tak sampai ati pulak nk tinggal-tinggalkan dorang ni..

ummi-dee said...

jangan la buat weekend buat la hari kereja....weekend mana boleh sian anak2 semua...cuti je buat pe simpan cuti banyak2...hehhehe

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®