Terima Kasih Kak Ila ~Mama Irfan n Syafiqah~ !!

Nama aku tersenarai dalam list penerima giveaway dari Kak Ilah sempena birthday blognya yg pertama. Best kan..? Ni kali kedua aku dapat barang giveaway dari rakan-rakan blogger. Serius perasaan yg best berbunga-bunga dalam hati :)

So hari tu dia dh announce, barang-barang giveaway dan ready utk diposkan dan sedang dalam perjalanan.

Pagi tadi, kt atas meja aku perasan ada satu kotak. Dah agak dah, ni mesti barang yg Kak Ilah bagi ni..
Kemas je berbalut.

Zul tanya, 'Kak..apa ni kak?"
Aku jawab, "Hadiah birthday akak.." Heheh aci la kan. Apa-apa je aku dapat dalam bulan ni, aku nak anggap hadiah birthday aku..Aci jer kan :P

Mari kita tengok apa aku dapat..

*masih terbungkus rapi*

*Tupperware*

Wah menarik ni. Satu utk minum, satu utk simpan biskut..Elok sangat la tu utk menggalakkan aku terus makan dan minum, dan terus makan dan minum lagi dan terus mengembangkan diri ini..

Apa-apa pon terima kasih daun keladi Kak Ilah. Lain kali buat giveaway lagi. Kak Ilah kan ada byk stok Tupperware nih.. :P

pssst : my giveaway? aku tengah berfikir jugak ni..apa hadiah nk bagi..tu yg penting supaya kawan-kawan berpuas hati. Nantikan saatnya tiba yer..


18 words from u:

Iela Fazielah said...

tq 4 this n3... wah... nak wat GA jugak ek??? best2!!!! betol kata lydzar.. bg tupperware xluak2 pun. nnt akak pk nak wat GA lg kot..

oh ye lydzar... bekas kuning tu sesuai sgt letak mknn.. kuaci ke, biskut ke, kacang ke.. tp bekas air tu sbenarnyer lg sesuai letak minyak masak ke, kicap ke.... cadangan je.. ehehe...

velasrizal said...

wah tahniah la menang hadiah..

Kenali Sifat Aneh Wanita

lydzar said...

@Iela Fazielah cadangan bernas tu kak ilah.letak minyak masak yg dh guna..tupperware mmg tahan kan, kalau kita letak minyak tu.. :)

thanks sgt2..kalau harapkan saya, tak terbeli punya tupperware ni..saya rasa dia mahal :P

lydzar said...

@velasrizal tq..mmg best dapat hadiah kan...bersemangat je :D

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syoknya dpt tupperware..buat lah contest, Insya Allah akan join :)

lydzar said...

@e.l.i.s.s.m.i.e insya allah elis..tgh carik idea ni, nk buat giveaway or contest apa :)

Sharinginfoz said...

tahniah...

fndrocka said...

ingatkan dapat iphone4..heheeh

akuzle said...

owh, tupperware...... mampu membuat sy spt kerang busyuk selama 2-3 hari.... anw, CHELAMAT ARI JADIK YEA, LYDZAR.... sorry lambt wish....huhuhuhuuhu

Sumijelly said...

hehehe,,.,,,sumi ni dr hari tu nak buat..tp x tahu cara terbaik yg org nak masuk give away..hehe

tp untung kan..dr internet leh dpt barang2 free....

Sumijelly.com

lydzar said...

@Sharinginfoz tengkiu...sharinginfoz takmo bg sy hadiah ke :P

lydzar said...

@fndrocka huhuh kalau iphone 4G, baik la si pemberi giveaway simpan utk diri sendiri... :P

lydzar said...

@akuzle owh peminat tupperware gak eh..tp tupperware mmg best kan. pembelian berbaloi-baloi

lydzar said...

@Sumijelly yer, benda2 ni la pembakar semangat kita nk berblogging kan..sama la, tgh carik idea pasal contest/giveaway jugak nih..

.: Ain Rusli :. said...

ckp pasal kontest ni kan..aku pun tgh gila contest..ni aku lupe nk bgtau ko..aku tag ko utk buat lucky draw!hahaha..

http://ibuqaisara.blogspot.com/2010/07/lucky-draw-by-shasha.html

sila2 lah ye.. :D

nza said...

salam lydzar..baru smpt jengah...wah best gitu....hadiah Lydzar pn cun gak w.pn xdpt kotak cun...hi.hi.hi...

Iela Fazielah said...

lydzar: jgn lah letak minyak masak terpakai... org letak minyak masak xpakai lg.. kang cair pulak tupperware tu... baik isi kicap jelah... pastu sinpan dlm peti sejuk... tak tumpah.. kemas n bersih...

Kancilbiru said...

wah bestnya dapat hadiah tupperware ko? huhuh mahal tu..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®