Pergi ke tak pergi

Hari ni ada jemputan my opismet ke majlis burfday anak-anaknya.. tengah pk dan berpikir, nk pergi ke tak.

Majlis kt Extreme park Shah Alam. Aku kena drive sorang, sambil nk usung budak berdua ni. Dah lama dah tak buat kerja-kerja merbahaya nih. Budak dua orang ni dh la tak nak duduk dalam car seat.

Dulu masa nk kena ulang-alik anta abg ke Hentian Jalan Duta..Hadif ku pangku sambil nenen, while hannah duduk kt passenger seat. Hannah ok je, dh besar boleh behave. Hadif skg ni, dh besar jugak. Nak lagi ke duduk berpangku sambil nenen sepanjang perjalanan. Pikir pikir..Nak pegi tak pegi..

Kalau pon hari ni aku tak pegi majlis tu. Esok aku tetap perlu menjalankan tugas berbahaya ni. Nak amek Abg kt Shah Alam jugak. YEAY esok Abg balik!!

Nak kena training jugak nih..


Pic credit to : Google

4 words from u:

Iela Fazielah said...

em... akak pun ptg ni ada bday invitation kat sentul...blk keje terus pergi...

tp skali skala boleh la.. cuba drive sorang bw dedua HM tu.. biar diaorg biasa.... lama2 diaorg suka n behave punyer.... tp jln waktu diaorg dah btl2 kenyang n lg cantek waktu sleepy dia... 4 sure leh drive dgn aman

lydzar said...

@Iela Fazielah sy pegi tadi kak..seb baik behave..pi pon lepas dorg puas tido dan bwk bekalan mknn sekali..leka makan je dlm kereta huhu

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

hehehe mcm tu la kan..bawa makanan then dlm keta penuh ngan biskut2..kepok2 diorg..takpe la, asalkan diorg tak naik atas riba, lagi payah..hehehe anak2 lin mmg biasakan dgn car seat..tp skrg dah besar2 ni, tak nak dah la..diorg duduk sama2..kejap dpn, kejap blkg..suka hati diorg je!hehehe sure hannah n hadif suka dpt gi party td kan..?:) liza x saba la tu tggu din balik ek..hehehe

lydzar said...

@.::NiK's WiFeY n MoMmY::. tu la, trick tu menjadi :) yup, hannah mmg seronok sbb party dekat dgn taman..so lepas main dia makan, lepas makan dia main kt taman :)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®