My Glitteratti is BACK!

Seperti tajuk diatas, status Glitterati aku dah kembali kepangkuan. Tak yah tunggu 4 hari pon rupanya. Sehari bekerja je..TQ Nuffnang!

Aku tak pasti apa masalah sebenar. Sebab as far yg aku concern aku takdek pon membuat percobaan utk meletakkan iklan-iklan orang lain kt blog aku ni. Mangga ka, Youthsays ka..itu ini segala lah. Iklan nk jual breastpump tu je yg ada..Dan mungkin aku pernah terklik pada link yg orang dok promote. Tu pon aku tak ingat iklan mana satu..Youthsays kot. 

HuHu setakat klik pon, dh kena banned dengan Nuffnang. Bukan nya aku letak coding ke ape ke kan..Garang nya kamu En Nuffnang :P

OK takpa, selepas ni aku akan lebih berhati-hati. Takkan suka suki klik-klik iklan advertising company lain. Kalau aku rasa nk klik pon, aku akan guna PC Zul..Hahahaaha! Gurau je Zul :P



4 words from u:

orkidesa said...

mcm mana nk tukar balik ke glitteratti tu? same happen to me?

lydzar said...

@orkidesa orkidesa, awk kena hantar komplen or tiket kt staff nuffnang. Nnt dorang akan check dan bgtau samada kita akan dpt blk status glitterati kita tu ke atau tak..awk pi kt website nuffnang, then klik kt contact us..situ ada form utk bagi komplen/tiket tu

Iela Fazielah said...

akak xpaham nuffnag ni.... nak gak masukkan.. tp xpaham.. malas nak pikir.. tp mana tau 1 hari nnt... lydzar ajar leh tak???

lydzar said...

kak ilah : boleh je ajar..nnt bebila rasa nk masukkan iklan tu, bgtau sy..nnt sy guide..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®