PBJV - Staff ID Card

Entry ni pasal ID card opis aku..

Jakun sket la sebab setelah sekian lama project mewujudkan id card ni, akhirnya berjaya gak project ni siap..
Projek ni dibawah seliaan Unit IT PBJV. Dah berlangsung selama lebih 1 tahun, sejak aku belum join lagi. Byk giler bangkangan, bantahan dan tiada persefahaman antara pihak berkuasa disini yg menyebabkan projek ni delay dan terbengkalai lama. Padahal projek picisan je..

hahaha!

 *proses pemasangan*

*ceria!!*

*Zul - org kuat belakang tabir projek*

Hari ni adalah hari pengagihan ID card. Semua staff boleh datang collect card bermula pada jam 3 petang. Tak boleh ambil awal walaupon awk BOS ok hihihih!!

If found, kindly return to PBJV Group Sdn Bhd yer.. sila beri kerjasama :)


5 words from u:

maslinamansor said...

yea, kalau saya jumpa. akan ku pulangkan

Kancilbiru said...

tu pesanan ke amaran tu..ekeke

Yess, dapat lagi satu buffered earnings!!

lydzar said...

mas : terima kasih atas kerjasama anda :)

niza : tu gentle reminder ..kihkihkih

Iela Fazielah said...

xpe la lydzar... biasalah.. org tau tau kebaikan guna id kad tu... kat upm ni.. siap ada barcode utk masuk parking n pinjam buku kat library lg... huhu...

Adzriel AB said...

nama akak liza juga.. he..he..

http://adzriel.blogspot.com/2011/01/25-random-things-about-me.html

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®