Demo Winner - Congratulation Dear!


*Klik gambar utk pembesaran okeh*


Pepagi dh terjaga dengan Abg punya message. Suruh aku tengok Facebook Boson Software .

Katanya menang lucky draw. $50 tuuuu...! Rezeki rezeki..

Semalam Abg tanya nak beli apa lagi, aku tak reti pulak nk demand. Sekarang bila tengok ada pertambahan duit dalam poket dia, tau lah aku nk demand apa..muwahahaha.. gelak jahat gelak jahat..

Tunggu dia call petang ni utk menyatakan 'list of' barang yg dikehendaki. Chewah! bunyi mcm byk benda je boleh dapat. Hiks!~


5 words from u:

Sumijelly said...

$50 tu?? kalu convert ke duit RM banyak tu..hehehe...
leh simpan...tunggu duit USD naik..baru tukar..lagi untung banyak..


Sumijelly.com

Iela Fazielah said...

wah..wah.. tahniah... best2... kirim brg us yg xdpt kat mlaysia la lydzar..

lydzar said...

@Sumijelly ermm tak tau la dia nk bawak balik sini ke, nk spend terus kt sana..tunggu dia call petang ni

lydzar said...

@Iela Fazielah apa ek kak yg takdek kt mesia nih huhuh.. bos saya suruh mintak set pinggan corell huhuh

Kancilbiru said...

waahhhhhhhhh tak sia2 dia jalan jauh..dan tak sia2 ditinggalkan...hahaha...rezeki atas susah payah awal2 tu...demand lelebih skit...hehhee

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®