Fakta-fakta yg anda kena tahu hari ni

Salam Jumaat!

Hari ni aku nk share beberapa fakta bukan auta dgn readers blog aku ni. Jom check it out!

  • Aku rasa aku bakal kehilangan semangat utk terus membuat power pumping. Sampai di sini sahaja mungkin.
  • Aku takkan menggunakan sample Libresse yg aku dapat aritu. Walaupon begitu aku tak berniat utk meng'giveaway'kan dia. Kalau korang nk, sila request di SINI.
  • Mungkin ragam Hadif akan berterusan sampai entah bila.
  • Mimpi aku hari tu telah menjadi nyata. 
Sekian fakta tentang Mommalydzar hari ni. Kalau korang klik dekat link-link tu, korang kompom dapat tau ia berkaitan dgn apa.

Sila berikan kata dua anda pada dia yg sedang keliru. Berikan kata-kata yg membina saja yer, bukan menghentam saya :)


19 words from u:

Sharinginfoz said...

seronok juga kalau mimpi jadi kenyataan, yalah mimpi yang happy

iela said...

Hai, i baru folllooowww....

Congrats!!... hadif nak dpt adik baruuuu.. ;)

ayu said...

congratsssssss

Iela Fazielah said...

kan... dah agak dah....

tahniah... selamat berdodoi lg...

Nordiana Nordin said...

congratss lydzar..rezeki allah tu..

syura said...

congratulations kak liza! :)

hah said...

wah mimpi dah jadik kenyataan..alhamdulillah..produktif!hihi

lydzar said...

tq u all!

kemma said...

yeye..murah rezeki ..ermmm..tahniah :))betul la tekaan sy tahun depan dah ber5.

Azrina Mat Talib said...

Tahniah! Btw, nape taknak guna sample Libresse tu pulak?

amirah said...

hai lydzar..berBW ke sini..: )...tahniah untuk ahli baru..!!

lydzar said...

@Azrina Mat Talib sebab dalam masa beberapa bulan ni, tak perlu guna hehehe..period takdek kan

maslinamansor said...

hehehe... taniah...
Tak sempat mas nak 'bagi' hadiah kat hubby mas, lydzar yang hadiah kan dulu yer... hehehe

.: Ain Rusli :. said...

liza!!!tokojuttt denn..huhuhu..naik bulu roma haku tau!anyway..alhamdulillah...rezeki tu..hope ko cepat2 mepersiapkan mental dan fizikal dr sekarang..wah..taun depan bb baru..nnt mintak papa beli kete besar eh..hopefully kalini bb girl pulak..selang seli gitu..eh, aku lak yg excited nehhh..!!
take care babe!jgn sedih2 ke ape..rezeki Allah bagi..pastinye Dia tau ko mama yg kuat..!take care!

umialya said...

tahniah.....

ummi-dee said...

tahniah liza...laju betulkorang lari..kena kejar ni...hehehe...alhamdulillah...ingatlah sesungguhnya anak saham amanah paling bermakna dan besar nilainya buat kita..oleh itu bersyukurlah atas nikmat yang dikurniakan...

ernewaty said...

wah...laju giler ketapi ko pecut..xsempat nk kejar beb..aku yg satu ni pun xtau bila nk kuar..esok dh due date...anyway, tahniah..si din tu ye ye jer konfirm ko xpeknen..hehe..

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

liza darling...dah ada la ni ek...ala...best nya..lin pun dah merindu nak mengandung lagi skali..hehehe tp sbb iucd ni tahun dpn baru buka, rugi la rm250 bayar masa pasang tu kan..hehehe liza jgn sedih eh..liza sweet kalau senyum slalu..best nya..dpt girl pun ok jugak kan.. :) takpela, asalkan semua selamat ye.. :)mwahx

Arelynn Sulastri said...

huyooo tahniah.. ish takleh jadi nih.. ain kene cepat ada adik express nih.. hahaha

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®